Επεισοδια Στη Νεα Σμυρνη - Νέος σχεδιασμός για το άνοιγμα της εστίασης - Δυσαρέσκεια ... : Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της νέας σμύρνης.. Συμπλοκή 30 ατόμων με αστυνομικούς της διασ. Τσίπρας για τα επεισόδια στη νέα σμύρνη: © news 24/7 κόσμος στα μπαλκόνια χειροκροτεί τους πολίτες που πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στη νέα σμύρνη. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της για τα σημερινά επεισόδια στη νέα σμύρνη σε ανακοίνωσή της ανέφερε Λίγο μετά τις 7, ομάδα αγνώστων με γροθιές και κλωτσιές επιτέθηκε κατά του εικονολήπτη και του.

Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 19.00 στη νέα σμύρνη κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τα μεσημεριανά επεισόδια. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία της νέας σμύρνης κατέθεσε στην εισαγγελία πρωτοδικών της αθήνας ο γενικός γραμματέας του δσα, μιχάλης καλαντζόπουλος. Πέντε αστυνομικοί έγραψαν μια οικογένεια που καθόταν στην πλατεία. Eπίθεση δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του mega στη νέα σμύρνη που βρισκόταν στη περιοχή για να καλύψει την ένταση που υπήρχε από νωρίς στη περιοχή. Ο συριζα κάνει λόγο για αυταρχισμό της ελ.ασ με τον αλέξη τσίπρα να επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό και στον υπουργό προστασίας του πολίτη.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ | από το iefimerida.gr
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ | από το iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Οργή επικρατεί για τις εικόνες αστυνομικής βίας στην περιοχή της νέας σμύρνης το μεσημέρι της κυριακής. «σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Επεισόδια σημειώθηκαν στη νέα σμύρνη στην πορεία πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό αστυνομικής βίας που εξελίχθηκε το μεσημέρι της κυριακής. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της νέας σμύρνης. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Τα λόγια μοιάζουν λίγα για να περιγράψουν το σπάνιο τηλεοπτικό φαινόμενο που δημιούργησε το παρά πέντε. Επεισόδια έγιναν νωρίτερα στους δρόμους της νέας σμύρνης όπου διεξήχθη πορεία από περίπου 500 άτομα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προηγήθηκαν στην πλατεία της πόλης. Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 19.00 στη νέα σμύρνη κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τα μεσημεριανά επεισόδια.

Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της νέας σμύρνης.

Προσήγαγαν τον γιo του στα επεισόδια στο σύνταγμα. Η πορεία περίπου 200 ατόμων έγινε στους δρόμους της νέας. Εδε για την επίθεση αστυνομικού σε πολίτη. Eπίθεση δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του mega στη νέα σμύρνη που βρισκόταν στη περιοχή για να καλύψει την ένταση που υπήρχε από νωρίς στη περιοχή. Χθες η αστυνομοκρατία, τα έβαλε με τη νέα σμύρνη, αλλά τα βρήκε σκούρα. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία της νέας σμύρνης κατέθεσε στην εισαγγελία πρωτοδικών της αθήνας ο γενικός γραμματέας του δσα, μιχάλης καλαντζόπουλος. Ένταση επικράτησε, λίγο μετά τις 20:00 της δευτέρας, στην περιοχή της πανόρμου μεταξύ ομάδας αγνώστων και αστυνομικών. Πέντε αστυνομικοί έγραψαν μια οικογένεια που καθόταν στην πλατεία. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της για τα σημερινά επεισόδια στη νέα σμύρνη σε ανακοίνωσή της ανέφερε Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 19.00 στη νέα σμύρνη κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τα μεσημεριανά επεισόδια. Επεισόδια σημειώθηκαν στη νέα σμύρνη στην πορεία πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό αστυνομικής βίας που εξελίχθηκε το μεσημέρι της κυριακής. Τα επεισόδια έγιναν σε διάφορα σημεία γύρω από την πλατεία με αστυνομικούς και διαδηλωτές να συγκρούονται. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία.

Επεισόδια σημειώθηκαν στη νέα σμύρνη στην πορεία πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν για το περιστατικό αστυνομικής βίας που εξελίχθηκε το μεσημέρι της κυριακής. Εισαγγελική παρέμβαση για το περιστατικό αστυνομικής βίας. Άλλες μαρτυρίες που ακολούθησαν στη συνέχεια αναφέρουν πως «αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αρχίσαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες. Ωστόσο, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δύο νεαροί με μάσκες, συνομιλούν με τους αστυνομικούς όταν η λεκτικτή αντιπαράθεση. Στη διετή πορεία τους στο τηλεοπτικό σκηνικό, οι φανταστικοί 5 κατάφεραν να κάνουν παρέα τους όλη την ελλάδα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: ΩΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Του Γιάννη Αλεξίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: ΩΔΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Του Γιάννη Αλεξίου from 1.bp.blogspot.com
Συμπλοκή 30 ατόμων με αστυνομικούς της διασ. Ένταση επικράτησε, λίγο μετά τις 20:00 της δευτέρας, στην περιοχή της πανόρμου μεταξύ ομάδας αγνώστων και αστυνομικών. Οργή επικρατεί για τις εικόνες αστυνομικής βίας στην περιοχή της νέας σμύρνης το μεσημέρι της κυριακής. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησε το περιστατικό αστυνομικής βίας στη νέα σμύρνη. Επεισόδια έγιναν νωρίτερα στους δρόμους της νέας σμύρνης όπου διεξήχθη πορεία από περίπου 500 άτομα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα προηγήθηκαν στην πλατεία της πόλης. Χθες η αστυνομοκρατία, τα έβαλε με τη νέα σμύρνη, αλλά τα βρήκε σκούρα. Η παρ' ολίγον αποκάλυψη του κωνσταντίνου κυρανάκη. Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της κυριακής στην πλατεία της νέας σμύρνης μεταξύ πολιτών και αστυνομικών.

Νέος γύρος έντασης στη νέα σμύρνη λίγο μετά την συγκέντρωση και πορεία κατοίκων της περιοχής που διαμαρτύρονται κατά της αστυνομικής βιαιότητας.

Άρχισαν να γράφουν πρόστιμα χωρίς λογο βγάλανε όπλα, φέρανε οπκε με αυτόματα όπλα και κυνήγησαν νεαρο που τράβαγε βιντεο! Εδε για την επίθεση αστυνομικού σε πολίτη. Τα επεισόδια έγιναν σε διάφορα σημεία γύρω από την πλατεία με αστυνομικούς και διαδηλωτές να συγκρούονται. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Η νέα σμύρνη είναι πολυπληθές αθηναϊκό προάστιο και δήμος της περιφερειακής ενότητας νοτίου τομέα αθηνών στην αττική. Ένταση επικράτησε, λίγο μετά τις 20:00 της δευτέρας, στην περιοχή της πανόρμου μεταξύ ομάδας αγνώστων και αστυνομικών. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της νέας σμύρνης. Περίπου 500 άτομα πραγματοποίησαν πορεία στο αστυνομικό. Η παρ' ολίγον αποκάλυψη του κωνσταντίνου κυρανάκη. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της για τα σημερινά επεισόδια στη νέα σμύρνη σε ανακοίνωσή της ανέφερε Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 19.00 στη νέα σμύρνη κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας για τα μεσημεριανά επεισόδια. Στρατος κατοχής στη νέα σμύρνη! Ένταση επικράτησε αργά το μεσημέρι της κυριακής στην πλατεία και στο άλσος νέας σμύρνης.

Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Τα επεισόδια έγιναν σε διάφορα σημεία γύρω από την πλατεία με αστυνομικούς και διαδηλωτές να συγκρούονται. Λίγο μετά τις 7, ομάδα αγνώστων με γροθιές και κλωτσιές επιτέθηκε κατά του εικονολήπτη και του. Έχει πληθυσμό 73.076 κατοίκων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, και έκταση όπου ανέρχεται σε 3,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - Regina Faracla
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - Regina Faracla from reginafaracla.gr
Άλλες μαρτυρίες που ακολούθησαν στη συνέχεια αναφέρουν πως «αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αρχίσαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες. Άρχισαν να γράφουν πρόστιμα χωρίς λογο βγάλανε όπλα, φέρανε οπκε με αυτόματα όπλα και κυνήγησαν νεαρο που τράβαγε βιντεο! Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία. Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Για τα επεισόδια και την ένταση στη νέα σμύρνη εξέδωσε ανακοίνωση ο συριζα. Πέντε αστυνομικοί έγραψαν μια οικογένεια που καθόταν στην πλατεία. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της νέας σμύρνης. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησε το περιστατικό αστυνομικής βίας στη νέα σμύρνη.

Ένταση επικράτησε, λίγο μετά τις 20:00 της δευτέρας, στην περιοχή της πανόρμου μεταξύ ομάδας αγνώστων και αστυνομικών.

Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Προσήγαγαν τον γιo του στα επεισόδια στο σύνταγμα. Νέος γύρος έντασης στη νέα σμύρνη λίγο μετά την συγκέντρωση και πορεία κατοίκων της περιοχής που διαμαρτύρονται κατά της αστυνομικής βιαιότητας. Κι όλη η ελλάδα ήταν πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού. Eπίθεση δέχτηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του mega στη νέα σμύρνη που βρισκόταν στη περιοχή για να καλύψει την ένταση που υπήρχε από νωρίς στη περιοχή. Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησε το περιστατικό αστυνομικής βίας στη νέα σμύρνη. Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της κυριακής στην πλατεία της νέας σμύρνης μεταξύ πολιτών και αστυνομικών. Οργή επικρατεί για τις εικόνες αστυνομικής βίας στην περιοχή της νέας σμύρνης το μεσημέρι της κυριακής. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της νέας σμύρνης. Ένταση επικράτησε αργά το μεσημέρι της κυριακής στην πλατεία και στο άλσος νέας σμύρνης. Χθες η αστυνομοκρατία, τα έβαλε με τη νέα σμύρνη, αλλά τα βρήκε σκούρα. Άλλες μαρτυρίες που ακολούθησαν στη συνέχεια αναφέρουν πως «αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους και αρχίσαν να επιβάλλουν πρόστιμα σε οικογένειες. Η πορεία περίπου 200 ατόμων έγινε στους δρόμους της νέας.

By